solid wood furniture

Мебели от масив от Ера Стил

Една съществена част от дейността на нашата компания включва изработка на мебели от масив по индивидуални проекти. Все по-малък процент от утвърдените мебелни производители ги предлагат, а това кара хората да потърсят алтернативно място за покупка. Ера Стил е компанията, за която мебелите от истинско дърво не са отживелица. Ние не просто ги произвеждаме, а извличаме максимума от екологично чистия природен продукт.

[ проекти на масивни мебели ]

Част от реализираните ни проекти

Харесва ли ви нашето портфолио?

Изпратете запитване за изработка на поръчкови мебели от масив!

Предимства на мебелите от масивна дървесина

В наши дни за производство на мебели се използват различни материали – най-често ПДЧ и MDF, като не липсват пластмасови изделия и специфични влакнести фурнири. Масивът обаче си остава най-елегантното решение. И не само заради класическото му приложение в мебелостроенето. С него е възможно да се създаде наистина уникален интериор.

Поръчковото мебелопроизводство има предимството да предлага оригинални и неповторими дизайни. Когато обзавеждането е в голямата си част базирано на масивна дървесина, можем да говорим за наистина впечатляващи мебелни композиции. Дори една обикновена трапезарна маса придобива статут на уникат, когато е изработена от истинско дърво.

Основно предимство на гардеробите, масите, шкафовете и столовете от чист дървен материал, си остава тяхната екологична чистота. Нашите клиенти в столицата искат да избягат от вредното въздействие на мръсния град и синтетичните материали, които ги заобикалят навсякъде. Едва ли има по-сигурно убежище от собствения им дом.

Мебелите от масив не влияят на микроклимата в помещенията, където се използват. Освен единствено по максимално благоприятен начин. За разлика от плоскостите от пресовани дървесни частици, дървото не отделя вредни изпарения във въздуха, дължащи се на съдържащите с синтетичните материали формалдехиди.

Дълготрайност и здравина, на които можете да разчитате

Дървената мебел създава невероятно усещане за уют, лукс и топлина. Дори лаковите покрития, имащи за цел да предпазят дървените детайли от загниване и паразити, не са вредни за здравето след пълното им изсъхване. Някои мебелни изделия дори не се лакират, а само леко се тонират с байц, за да се подсили естествения дървесен ефект.

Друг плюс на масива е неговата здравина. Мебелните изделия от природната суровина са много по-здрави и устойчиви на натоварване от изработените от ПДЧ и МДФ. Техният експлоатационен живот е също доста по-дълъг, защото дървото понася влагата много по-леко и е по-малко податливо на процесите на гниене.

В крайна сметка се оказва, че изборът на мебели от масив по поръчка не е каприз, а изключително далновидно решение. Въпреки че плащате малко висока цена за продукта, времето, през което ще се радвате на красивото си обзавеждане е значително по-дълго. Клиентите ни са осъзнали, че да се купуват евтини продукти с ниско качество е признак на разхищение и неуважение към парите.

Създаваме мебелни композиции от естествено дърво, които въздействат

За голяма част от собствениците на жилища масивът позволява да се постигне най-високо ниво на естетика. Няма как да влезете в помещение, обзаведено с наши дървени изделия и да не останете напълно запленени от тяхната красота и достолепност. Поради своята специфична текстура и натурален произход, дървото има неповторим рисунък. Природата си остава творецът, когото човекът никога няма да може да надмине.

Мебелите, изработени по индивидуален проект, разработен специално за клиента, са ексклузивно решение, каквото не се среща в никой друг дом. Те са проектирани така, че да се впишат перфектно в интериора. Следват цветовата схема на помещението, неговото предназначение и усещането за естетика на собственика на дома.

Дървената мебел ви позволява да демонстрирате изтънчен вкус и внимание към детайла. За много хора масивът, участващ в интериора на дома оказва благоприятен ефект върху човешкото тяло. Поради силната енергия, която носи в себе си, дървото действа затоплящо и успокояващо.

Ако фантазията ви е родила перфектния интериорен дизайн, свържете се с нас още сега. С уникалните ни мебели от масив по поръчка всяко помещение ще придобие аристократично излъчване и ще впечатлява хората, имали щастието да прекрачат прага на изискания ви дом. Ние реализираме вашите интериорни проекти по начина, по който ги виждате и на цената, която можете да заплатите.

Прочетете повече
Изпратете запитване

Изпратете запитване и реализирайте мечтания проект!

Контакт с нас

Обадете ни се по всяко време и специалист ще Ви консултира относно Вашия проект.

НАШИЯТ АДРЕС:

ул. Хайдушка поляна 22, София

ЕЛ. ПОЩА:

office@erastil.com

ТЕЛЕФОН:

088 4 418 927