Поръчайте позвъняване, скоро ще се свържем с вас.

За контакт

Вашето име:

Телефон:

≡ МЕНЮ

Антрета по поръчка

ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЗА ИЗРАБОТКА НА ПОРЪЧКОВО АНТРЕ КОНТАКТИ

Предверието на един дом рядко отговаря на изискванията за стил и простор на своите собственици. В същото време стандартните мебелни изделия за тази, толкова важна част от един дом, невинаги се вписват стилово и като размер в наличното пространство. Решението е съвсем просто – уникални мебели за коридор по поръчка, проектирани и изработени ексклузивно за вас. Обадете ни се още сега!

Кои са предимствата на нашите поръчкови антрета?

Вградената и корпусната мебел са двата възможни варианта за обзавеждане на антрето. Една от двете опции се избира съобразно квадратурата и възможностите на входното помещение. Вградените модулни системи са практично решение, осигуряващо повече свободна площ за преминаване. Те обаче са неприложими в малките градски апартаменти.

Мебелите, които ние изработваме по поръчка ще съответстват на цветовата схема на околния интериор и ще спестят от площта за преминаване в коридора. Можем да изработим вграден гардероб с плъзгащи се врати, за да не бъдат вратите препятствия за преминаващите. Когато работим по индивидуален проект, правим нужните изчисления, за да оптимизираме възможностите за използване на входното помещение.

Харесвате дизайнерския стил „Портманто”, но стандартните изделия не се вписват в архитектурата на вашето предверие? Ние ще ви предложим много по-стилни и функционални варианти. Изработваме системи от отворен и затворен тип с класически и нестандартни дизайни. Изборът от материали позволява на клиента да получи обзавеждане, излизащо извън стандартните рамки.

От какво се интересуват нашите клиенти?

Преди да поискат от нас изработка на антре по поръчка, новодомците и собствениците, планиращи цялостно преустройство на своето жилище, ни задават много и все важни въпроси. Първият, който обикновено изниква касае финансовата стойност на продукта. Цената на мебелировката за коридор се формира въз основа на избраните материали, общите размери, броя на рафтовете и другите елементи.

Сложността на изпълнение също би могла леко да повиши цената. Това се случва най-често, когато изграждаме мащабна модулна система при доста сложна и нестандартна архитектура. Вградените модули, изискващи монтаж към стена или под, са стабилно, дълготрайно и функционално решение. Изграждането им обаче представлява по-бавен и труден процес. Цената е повече от задоволителна, както и крайния резултат.

Възможностите на нашите дизайнери да използват ефективно вътрешните обеми на малък апартамент или тесни коридори са особено полезни. Модерните модули от вградени поръчкови мебели, трансформаторни елементи и различни техни комбинации и варианти имат очевидно предимство.

Предлагаме три основни варианти за обзавеждане на антре по поръчка в София:

По желание на клиента могат да се изработят стандартни комплекти, включващи: скрин тип скамейка, отделение за обувки, вертикална секция за връхни дрехи със закачалки и допълнителни зони за съхранение на вещи – чекмеджета и лавици. С добавяне на огледало върху плъзгаща се или люлееща се врата на гардероба, се постига ефект на визуално разширяване на вътрешното пространство на коридора.

Мебелите ни за антре са на конкурентни цени и освен практични и красиви, те преобразяват изцяло входното пространство. Огледалата създават фантастично усещане за простор, визуално раздвижвайки стените. Какъвто и вид модулна система да изберете, препоръчваме да не се отказвате от огледалото. То има много повече приложения в интериорния дизайн, отколкото вероятно предполагате.

Възможността за комбиниране на няколко мебелни продукта и лекотата на промяна на вътрешната им конфигурация, позволява мебелите в коридора да бъдат адаптирани към различните годишни сезони. Така рафтовете стават възможно най-удобни за съхранение на летни и зимни дрехи, шапки, чадъри и други сезонни аксесоари.

Антре, изработено специално за вас

Модерното обзавеждане за антрето е комбинация от няколко практични елемента – закачалка, шкаф за обувки (може и етажерка), огледало и осветително тяло по избор. Проектите ни са единствена алтернатива за преустроени жилища с напълно нестандартни размери на предверието и необичайна архитектурна конфигурация.

Имаме богат опит с пространства, в които стандартното обзавеждане, предлагано от големите мебелни производители не се вписва. Не е невъзможно да се проектира и изработи ъглово мебелно изделие, с което да се оползотвори максимално тясното пространство. Използваме отлични материали, за да гарантираме на своите клиенти дългосрочна употреба на нашите мебелни творения.

Нямаме стилови ограничения при изработката на антрета по поръчка. В зависимост от цялостната визия на вашия дом, мебелите могат да бъдат в класически стил, пасторал, хай-тек и модерен. Предоставяме също неограничен избор от цветове, така че дори най-смелите ви очаквания за един уникален интериор в антрето да бъдат напълно оправдани.

Нагоре