stone kitchen

Кухни със синтетичен камък от Ера Стил

Ние от „Ера Стил” ви предлагаме безброй решения за обзавеждането на кухни с технически камък. Този материал е изцяло синтетична система за строителство на базата на естествения камък. С него се работи изключително лесно и ефективно, стига да притежаваш нужните умения и компетенции. За едни истински професионалисти, каквито сме ние, не съществуват пречки или прегради. Техническият камък позволява дизайнът да бъде изведен на следващото ниво.

[ проекти на кухни от камък ]

Част от реализираните ни проекти

Харесва ли ви нашето портфолио?

Изпратете запитване за изработка на поръчкова кухня!

Звучи страхотно, нали? Запознайте се и с останалите предимства на този материал, посочени в текста по-долу. Техническият камък се използва както за отделни детайли, така и за цялостни проекти. Имате възможността да превърнете кухнята във вашия обичан дом в неузнаваемо помещение. Дайте воля на въображението си и оставете всичко останало в ръцете на специалистите от „Ера Стил”. Цветовото разнообразие е почти неизчерпаемо, посочете ни любим нюанс и пред вас ще бъдат изложени множество решения.

Техническият камък е изключително твърд материал, което го превръща сред най-предпочитаните от потребителя. Вписва се перфектно към всеки един интериор в дадено помещение, внасяйки привкус на стил и изящество в него. Няма да се затрудните при поддръжката на вашия плот ни най-малко. А самата устойчивост на материала е онова, което със сигурност ще оцените. В зависимост от това какъв цвят, размер или обработка желаете, то ние ще ви предложим изключително изгодна и конкурентно ниска цена, от която да се възползвате.

Ера Стил предлага кухни с технически камък

„Ера Стил” ви предлага завършени решения на кухни от технически камък. Направете правилния и информиран избор. В епицентъра на политиката ни заляга стремежът да изграждаме коректни и приятелски взаимоотношения с нашите клиенти. Постижението ни е, че успяваме да поддържаме това ниво вече дълги години! Вие създавате, ние реализираме!

Прочетете повече
Изпратете запитване

Изпратете запитване и реализирайте мечтания проект!

Контакт с нас

Обадете ни се по всяко време и специалист ще Ви консултира относно Вашия проект.

НАШИЯТ АДРЕС:

ул. Хайдушка поляна 22, София

ЕЛ. ПОЩА:

office@erastil.com

ТЕЛЕФОН:

088 4 418 927