bathroom furniture

Мебели за баня от Ера Стил

Банята е онова специално място в нашия дом, изискващо да му отделим специално внимание. То е мястото, където всеки от нас започва деня си и където се привеждаме в приличен вид след тежкия работен ден. С наша помощ можете да внесете уют, комфорт и красота в това важно кътче на дома си. Нашите луксозни мебели за баня по поръчка са всичко, което масовият пазар не може да ви предложи. Обадете ни се още сега!

[ проекти на мебели за баня ]

Част от реализираните ни проекти

Харесва ли ви нашето портфолио?

Изпратете запитване за изработка на поръчкови мебели за баня!

Кои са основните изисквания на банята?

Мнозина смятат, че основните и първостепенни компоненти на всяка баня е самото помещение, но истината е, че без допълнително обзавеждане, тя не би могла да функционира правилно. Мебелите са точно толкова важни, колкото ВиК инсталацията и осветлението. От тях зависи дали ще успеем да поддържаме в ред личните си хигиенни принадлежности и другите ежедневно използвани вещи.

Голяма част от хората предпочитат да съхраняват в своите бани различни лични и домакински принадлежности – битови химикали, аксесоари, козметика, хавлиени кърпи и дори малки уреди, използвани за разкрасяване. Това показва колко необходимо е да се създадат подходящите условия за тяхното надеждно и безопасно съхранение.

Един луксозен и функционален шкаф за баня по поръчка, изработен от нас, ще изпълни перфектно тази задача. А в допълнение той ще създаде визуално пиршество, така че вашите близки и познати с пълно основание да ви завиждат. Необходимо е просто да разгледате галерията с наши готови проекти, за да се уверите, че твърдението ни не е голословно.

Наред с полезно решение, което ще помогне да съхраните правилно нещата, чието място е именно в банята, е нужно да създадете подходяща среда за дългосрочното и удобно използване на самата мебелировка. Наличната мебел в санитарното помещение трябва да бъде максимално устойчива на различни въздействия и да притежава някои специфични свойства.

Като правило баните се помещават в едни от най-малките помещения в жилищата, а същевременно постоянните промени в температурата и влажността създават условия, на които мебелите трябва да издържат в дългосрочен план. Ето защо, когато към нас се обърне клиент за изработка на мебели за баня по поръчка в София, ние се стараем да му посочим основните изисквания към тяхното използване и поддръжка, за да бъде покупката наистина удовлетворяваща.

Влагоустойчивост на материалите – изискване №1

Едва ли е нужно да обясняваме защо тази характеристика е сред най-важните, когато говорим за обзавеждане на бани. Устойчивостта на влага помага на вашите мебели да издържат на високата влажност и нестабилност на температурите. Устойчив на влага материал като изкуствен камък, метал или кварц е способен да отблъсква водата без последствия, като напълно предотвратява нейното поглъщане.

Съвременните технологии обаче позволяват производството на мебелни продукти, не по-малко подходящи за условията в баните, от по-достъпни материали. Днес масивното естествено дърво и дори материали като MDF ни позволяват да покрием повърхностите със специален водоустойчив филм. Той ще помогне да се защитят мебелите и да запазят оригиналния си вид за дълго време. В същото време тези изделия могат да изглеждат не по-малко луксозни и представителни от по-скъпите си аналози.

Функционалност – качество, гарантиращо ежедневно удобство

Не по-малко важно качество е функционалността на обзавеждането, което ще поставим в една баня. Тази характеристика се постига чрез комбинация от добре подбрани суровини и ергономичност на дизайна. Функционалността на едно мебелно решение предполага неговата способност да съхранява компактно и безопасно уредите и тоалетните аксесоари спрямо атмосферните показатели в помещението – влага, пара и водни пръски.

В същото време мебелният продукт трябва да бъде способен да съхрани и своите оригинални качества. Тук съществена роля играят обковът и монтажните аксесоари. Функционалната мебел е тази, чиито врати и чекмеджета се отварят и затварят лесно и правилно. Съществена роля за функционалността оказва и осветлението. За него трябва да се помисли още по време на ремонта.

Безопасност на конструкцията и материалите – характеристика, с която не бива да се прави компромис

Безопасността на мебелировката се обуславя от самия характер на помещението. Имайки предвид високата влажност в него, е наложително да помним, че водата има свойството да се стича не само по мебелите и санитарията, но и по пода и стените, създавайки опасни условия за нараняване. За да се избегнат инцидентите е редно, дори при надеждна вентилация, да се осигури ергономичност на обзавеждането.

Качествените шкафове за баня по поръчка, създавани от нас са не само красиви, но и с ергономичен и безопасен дизайн. Осигуряваме максимална цялост на мебелната система, липса на остри ръбове и открити детайли на металните елементи на сглобката. Безопасността включва и екологичност на материалите, която отново се влияе от високата влажност и температурните спадове в помещението.

Евтините материали понякога отделят токсични изпарения, а атмосферата и условията в съвременните бани допринасят още повече за това. Ето защо, ние залагаме на естествени материали за производство, за да сте 100% сигурни, че сте направили най-успешната инвестиция. И то не само с интериорния дизайн на банята, но и с практичността и безопасността на нейното обзавеждане.

Прочетете повече
Изпратете запитване

Изпратете запитване и реализирайте мечтания проект!

Контакт с нас

Обадете ни се по всяко време и специалист ще Ви консултира относно Вашия проект.

НАШИЯТ АДРЕС:

ул. Хайдушка поляна 22, София

ЕЛ. ПОЩА:

office@erastil.com

ТЕЛЕФОН:

088 4 418 927