Поръчайте позвъняване, скоро ще се свържем с вас.

За контакт

Вашето име:

Телефон:

≡ МЕНЮ

Луксозни мебели и шкафове за баня по поръчка

ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЗА ИЗРАБОТКА НА ПОРЪЧКОВИ МЕБЕЛИ ЗА БАНЯ КОНТАКТИ

Банята е онова специално място в нашия дом, изискващо да му отделим специално внимание. То е мястото, където всеки от нас започва деня си и където се привеждаме в приличен вид след тежкия работен ден. С наша помощ можете да внесете уют, комфорт и красота в това важно кътче на дома си. Нашите луксозни мебели за баня по поръчка са всичко, което масовият пазар не може да ви предложи. Обадете ни се още сега!

Кои са основните изисквания на банята?

Мнозина смятат, че основните и първостепенни компоненти на всяка баня е самото помещение, но истината е, че без допълнително обзавеждане, тя не би могла да функционира правилно. Мебелите са точно толкова важни, колкото ВиК инсталацията и осветлението. От тях зависи дали ще успеем да поддържаме в ред личните си хигиенни принадлежности и другите ежедневно използвани вещи.

Голяма част от хората предпочитат да съхраняват в своите бани различни лични и домакински принадлежности – битови химикали, аксесоари, козметика, хавлиени кърпи и дори малки уреди, използвани за разкрасяване. Това показва колко необходимо е да се създадат подходящите условия за тяхното надеждно и безопасно съхранение.

Един луксозен и функционален шкаф за баня по поръчка, изработен от нас, ще изпълни перфектно тази задача. А в допълнение той ще създаде визуално пиршество, така че вашите близки и познати с пълно основание да ви завиждат. Необходимо е просто да разгледате галерията с наши готови проекти, за да се уверите, че твърдението ни не е голословно.

Наред с полезно решение, което ще помогне да съхраните правилно нещата, чието място е именно в банята, е нужно да създадете подходяща среда за дългосрочното и удобно използване на самата мебелировка. Наличната мебел в санитарното помещение трябва да бъде максимално устойчива на различни въздействия и да притежава някои специфични свойства.

Като правило баните се помещават в едни от най-малките помещения в жилищата, а същевременно постоянните промени в температурата и влажността създават условия, на които мебелите трябва да издържат в дългосрочен план. Ето защо, когато към нас се обърне клиент за изработка на мебели за баня по поръчка в София, ние се стараем да му посочим основните изисквания към тяхното използване и поддръжка, за да бъде покупката наистина удовлетворяваща.

Влагоустойчивост на материалите – изискване №1

Едва ли е нужно да обясняваме защо тази характеристика е сред най-важните, когато говорим за обзавеждане на бани. Устойчивостта на влага помага на вашите мебели да издържат на високата влажност и нестабилност на температурите. Устойчив на влага материал като изкуствен камък, метал или кварц е способен да отблъсква водата без последствия, като напълно предотвратява нейното поглъщане.

Съвременните технологии обаче позволяват производството на мебелни продукти, не по-малко подходящи за условията в баните, от по-достъпни материали. Днес масивното естествено дърво и дори материали като MDF ни позволяват да покрием повърхностите със специален водоустойчив филм. Той ще помогне да се защитят мебелите и да запазят оригиналния си вид за дълго време. В същото време тези изделия могат да изглеждат не по-малко луксозни и представителни от по-скъпите си аналози.

Функционалност – качество, гарантиращо ежедневно удобство

Не по-малко важно качество е функционалността на обзавеждането, което ще поставим в една баня. Тази характеристика се постига чрез комбинация от добре подбрани суровини и ергономичност на дизайна. Функционалността на едно мебелно решение предполага неговата способност да съхранява компактно и безопасно уредите и тоалетните аксесоари спрямо атмосферните показатели в помещението – влага, пара и водни пръски.

В същото време мебелният продукт трябва да бъде способен да съхрани и своите оригинални качества. Тук съществена роля играят обковът и монтажните аксесоари. Функционалната мебел е тази, чиито врати и чекмеджета се отварят и затварят лесно и правилно. Съществена роля за функционалността оказва и осветлението. За него трябва да се помисли още по време на ремонта.

Безопасност на конструкцията и материалите – характеристика, с която не бива да се прави компромис

Безопасността на мебелировката се обуславя от самия характер на помещението. Имайки предвид високата влажност в него, е наложително да помним, че водата има свойството да се стича не само по мебелите и санитарията, но и по пода и стените, създавайки опасни условия за нараняване. За да се избегнат инцидентите е редно, дори при надеждна вентилация, да се осигури ергономичност на обзавеждането.

Качествените шкафове за баня по поръчка, създавани от нас са не само красиви, но и с ергономичен и безопасен дизайн. Осигуряваме максимална цялост на мебелната система, липса на остри ръбове и открити детайли на металните елементи на сглобката. Безопасността включва и екологичност на материалите, която отново се влияе от високата влажност и температурните спадове в помещението.

Евтините материали понякога отделят токсични изпарения, а атмосферата и условията в съвременните бани допринасят още повече за това. Ето защо, ние залагаме на естествени материали за производство, за да сте 100% сигурни, че сте направили най-успешната инвестиция. И то не само с интериорния дизайн на банята, но и с практичността и безопасността на нейното обзавеждане.

Нагоре