Поръчайте позвъняване, скоро ще се свържем с вас.

За контакт

Вашето име:

Телефон:

≡ МЕНЮ

Гардероби по поръчка

Ние от Ера Стил ви предлагаме изключително цветна палитра от всякакви модели гардероби, които да бъдат монтирани във вашите домове. За нас не съществуват пречки и прегради при реализиране на вашите идеи. В готовност сме да ви изготвим проект на гардероб, такъв, какъвто си го представяте самите вие или да ви предложим да разгледате почти неизчерпаемата ни галерия от произведения на изкуството, изработени за други наши клиенти.

За никого не е тайна, че гардеробите намират изключително широко приложение. Те могат да бъдат поставени както в детска стая, спалня, коридор, антре, така и навсякъде където пожелаете. Нашите млади, амбициозни и компетентни проектанти ще проектират модела, за който вие ни споделите. След одобрителното ви „ДА” ще можете да се наслаждавате години наред на тази така важна мебел, присъстваща във всеки един дом.

ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЗА ИЗРАБОТКА НА ПОРЪЧКОВ ГАРДЕРОБ КОНТАКТИ

Материали за гардероби по поръчка

Материалите, участващи за направата на гардеробите, са свръх издръжливи и устойчиви. Това ви гарантира дълъг експлоатационен период и автоматично игнорирате нуждата от подмяна на вашата мебел. Ние ви предлагаме висококачествени гардероби на изключително ниски цени. Наясно сме, че целта на гардероба е да се вписва хармонично към останалата част от интериора и да не заема излишно пространство. В състояние сме да създадем решение за вас, отговарящо изцяло на нуждите и предпочитанията ви. В случай, че разполагате с по-малко помещение, то ние можем да ви предложим гардероб с огледални врати с плъзгащ се механизъм. По този начин оптически ще разширим пространството.

Тези и още много други идеи за обзавеждането в домовете си можете да почерпите от нас, възползвайки се от услугите ни. Ние сме лидери сред фирмите, занимаващи се с производството на мебели по поръчка. Доверете се на нас и ви обещаваме, че ще превърнем домовете ви като корици от списания. Ние познаваме лукса и изяществото отблизо и с лекото умеем да го пресъздаваме във вашите помещения.

Една от най-благодатните и отговорни операции в нашата работа е изработката на гардероби по поръчка. Гардеробът е безценна мебел с изключително практично предназначение. От неговото присъствие / липса зависи в голяма част дали домът ни ще бъде спретнат и подреден, а дрехите ни в отлично състояние. Ако виждате идеалния гардероб само в мечтите си, но не и в каталозите на мебелните магазини, свържете се с нас. Ние ще претворим мечтата ви в реалност.

Кои задачи, свързани с изработката на гардероба се решават на ниво проект?

Проектирането на поръчкови мебели е ключов момент и от него зависи дали клиентът ще остане доволен от крайния резултат. Когато пред нас стои задачата да изработим гардероби, е изключително важно да получим основни насоки от поръчителя. Първият въпрос, който задаваме е: в кое помещение ще бъде поставен гардеробът?

Почти всяко жилищно пространство може да се възползва от този безценен мебелен детайл – спалнята, детската, коридора. Затова е важно да знаем не само габаритите на помещението, но и неговото персонално предназначение. Дизайнерският ни екип може да предложи уникални решения за изработка на гардероб по поръчка спрямо предназначението и особеностите на стаята.

Заслужава си да се помисли и върху квадратурата на съответното помещение. В зависимост от свободната площ, ще можем да ви предложим различни по мащаби решения – от съвсем малко двукрило гардеробче до по-масивна модулна система, а защо не и цяла гардеробна. Дрешниците са символ на лукс и разкош, които малко жилища могат да си позволят. За наша радост сред клиентите ни има и такива щастливци.

Гардеробите, предназначени за коридор и антре все по-често се изпълняват под формата на модулни композиции с плъзгащи се врати. От тях обикновено се очаква да имат най-голяма вместимост, предвид факта, че често се налага да съхраняват връхните дрехи на цялото семейство, а понякога и по-рядко използвани вещи на домакинството.

Изработката на дрешник по поръчка изисква в жилището да има достатъчно дълбока ниша или свободна стая с малка квадратура. Голяма част от производствения процес протича в дома на клиента, защото отделните елементи на системата се сглобяват на място. Дрешникът е повече стая, отколкото мебел. В нея са композирани различен брой и вид отделения, всяко със специфично предназначение – за дрехи (връхни и долни), обувки, шапки, чанти, колани и т.н.

Оформление на вратите – фактор за практичност и удобство

Често клиентите ни държат да получат функционален дрешник по поръчка на максимално изгодна цена. Цената обикновено е факторът, който тласка клиента към дадено решение. Предвид факта, че се избира мебел, от чиято функционалност зависи ежедневието на семейството, е добре обаче фокусът да се насочи към дизайна на изделието и качеството на материалите.

Както дрешниците, така и гардеробите могат да се изработят в два варианта на отваряне на вратите – стандартно параболично и плъзгане по релсов път. За движението на плъзгащите се врати се използва алуминиев или стоманен профил. Той изпълнява ролята на рамка, в която са инсталирани огледала, стъкло, плоскости от ПДЧ и др.

Надеждността и издръжливостта е процес на експлоатация на гардероба зависят от плъзгащата система на вратите. Влияние оказва и материалът, от който е направена системата (алуминиеви или стоманени профили, ролки). Алуминиевите системи са по-надеждни и скъпи. Скритият механизъм (ролките) позволява използването на плъзгащата се врата като вътрешна преграда.

 Това е така, защото в повечето случаи алуминиевите плъзгащи системи са двустранни, с по-нисък валяк, скрит в долния хоризонтален профил на врата. При стоманените системи целият механизъм се вижда от обратната страна. Освен това стоманените рамки се деформират с течение на времето, което се отразява на качеството на движение на вратата.

С плъзгащо се затваряне по-често ще срещнете гардероб поръчка, отколкото готово мебелно изделие. Стандартното отваряне с предно движение на крилото се изпълнява с по-прости и евтини механизми (панти), което позволява на производителите да намалят производствените разходи и да предложат по-ниска цена.

Нашите поръчкови гардероби ви позволяват да решите кой ресурс е по-важно да икономисате – пари или свободно пространство. Когато гардеробът е монтиран в коридор и по-тясно антре, отворената врата би блокирала свободното преминаване. Затова гардеробите и дрешниците със странично/плъзгащо отваряне нямат алтернатива в по-малките жилища.

Проектираме гардероби по поръчка на цени, достъпни за максимално широк кръг потребители. Ценовата оферта се предоставя на клиента едва след като сме уговорили всички детайли на конструкцията. В тях влиза и избора на материал, от който много зависи стойността на крайния продукт. Работим с висококачествени ПДЧ и МДФ плоскости, както и с естествено дърво – по-скъп, но траен, екологично чист и наистина луксозен материал.

Нагоре