[ условия за работа ]
Общи условия на Ера Стил

Ние от „Ера Стил” имаме дългогодишен опит, изградил ни като безкомпромисни професионалисти. Притежаваме увереността, нужна ни да превърнем всяко ваше желание в реализиран проект. Вярваме, че високият професионализъм и безупречно отношение към най-фините детайли са в състояние да задоволят вкусовете и предпочитанията дори на най-капризните ни клиенти.

Крайният резултат винаги съответства на идейния проект. Предлагаме ви цялостен интериорен проект, който да превърне всяко помещение от вашия дом, в неузнаваемо. Нуждаете се от уют, топлина, спокойствие и свежест? Ние ви предлагаме всичко това, събрано в едно цяло. Преди да реализираме идеите ви, то клиентът трябва да премине през няколко основни етапа:

  • Етап 1 – дизайнерът посещава обекта за оглед, изготвя нужния снимков материал и осъществява взимане на размери на помещенията;
  • Етап 2 – изготвяне на самия проект. Тук се обсъжда подробно всеки един детайл, спрямо изискванията и идеите на клиента: видове мебели, стилове на обзавеждане при отделните помещения, видове осветителни тела, видове подови настилки, функционално зониране на мебелите, както и 3D визуализация;
  • Етап 3 – осъществява се среща с дизайнера, който се е заел с отговорността да изготви проекта. Обсъждане на вариантите и изчистване и добавяне на идеи и предложения. На този етап следва да бъде уточнена ценовата оферта за обзавеждането;
  • Етап 4 – изготвяне на техническата документация, която следва да бъде предадена на клиента. В този момент дизайнерът се задължава да предаде крайният вариант на 3D проекта, с всички, нанесени върху него, корекции.

Ние вярваме, че разумният и прагматичен собственик на имот знае кое е правилно за него. Предлагаме ви качество, бързина, професионализъм, коректност и добра цена – всичко това, събрано в едно цяло. Доверете се на високо квалифицирания ни екип от млади и опитни личности, преминали през множество обучения, позволили им да се превърнат в истински професионалисти.

В епицентъра на нашата политика заляга стремежът ни да създаваме трайни и коректни взаимоотношения с клиентите. Ето защо крайният резултат винаги успява да надхвърли вашите очаквания. „Ера Стил” е високо утвърдена фирма в сферата на обзавеждането. В състояние сме да сбъднем най-смелите ви мечти. Доверете се на модерното, стилното, уютното и качественото! Обзавеждането по идеен проект е подходящо за усвояване на пространството, цветовете и други аспекти на интериора.

Изпратете запитване

Изпратете запитване и реализирайте мечтания проект!

Контакт с нас

Обадете ни се по всяко време и специалист ще Ви консултира относно Вашия проект.

НАШИЯТ АДРЕС:

ул. Хайдушка поляна 22, София

ЕЛ. ПОЩА:

office@erastil.com

ТЕЛЕФОН:

088 4 418 927