Поръчайте позвъняване, скоро ще се свържем с вас.

За контакт

Вашето име:

Телефон:

≡ МЕНЮ

ТВ модули по поръчка - шкафове, секции, маси

Ние от Ера Стил сме в готовност да ви предложим почти неизчерпаемо разнообразие от ТВ модули. Тези допълнения ще се впишат перфектно към интериора ви, внасяйки нотки на изисканост, класа, стил и изящество.

Материалите, участващи в направата на ТВ модулите са от свръх висок клас. Те са устойчиви и издръжливи, което гарантира за дълъг експлоатационен период. Доверете се на нас, защото ние знаем кое е най-доброто за вас!

ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЗА ИЗРАБОТКА НА ПОРЪЧКОВ ТВ МОДУЛ КОНТАКТИ

Въпреки факта, че през 21 век филми, новини и любими предавания могат да се гледат на монитора на компютър, телевизорът все още е неизменен атрибут на съвременния интериор. Ето защо е важно да се изберат мебели, които позволяват телевизионното оборудване да се постави така, че да е максимално удобно. Изработваме ТВ модули по поръчка във всякакви дизайни, геометрия и размери.

Предимства на модерния тв-модул

Модулната система представлява своеобразна мебелна стена. Конструкцията ѝ много наподобява модерния дизайн на секциите за хол и всекидневна. И точно по този начин мебелите ни могат да се използват. Нашите изделия варират в изключително широк диапазон, с разчупени форми и монтирани на стената лавици.

Дейността ни включва изработка на всякакви мебели, включително ТВ шкафове по поръчка. Модулите са обаче едно гъвкаво решение, позволяващо на ползвателя да моделира разположението на шкафа за телевизионен монитор, да избере сам позицията на лавиците, както и да се откаже от някои елементи.

Вторият плюс на TV-модулите е тяхната компактност. Въпросната характеристика моментално грабва вниманието на собствениците на малки къщи и апартаменти. Модулът елиминира нуждата от секция в помещението, в което се гледа телевизия, изземайки по-голямата част от нейните функции. Моделите представени в нашата галерия са безспорно доказателство за това наше твърдение.

Критерии за правилен избор

Болшинството от нашите тв секции по поръчка се изработват от MDF, ПДЧ, дърво, стъкло, метал, пластмаса. Тези материали се различават по издръжливост, якост, податливост на абразия, устойчивост на влага и обезцветяване. Съответно цената на модулите и шкафовете за телевизионни устройства зависи много от материала.

При производството на мебели от ПДЧ и MDF се използват плоскости от пресовани дървени стърготини и трици. Към ПДЧ се добавят примеси, затоваMDF се счита за по-екологичен материал. Стъклото, огледалото и металът в мебелните конструкции могат да бъдат основни компоненти, но по-често служат като допълващи материали. Пластмасовите модули са много популярни поради тяхната лекота и ниска цена.

И все пак най-трайните, издръжливи и изискани модулни системи винаги са били и ще бъдат изработени от естествено дърво. То подчертава естетиката и благородството на интериора. Цените на дървените модули са солени, но ако бюджетът ви позволява и се решите по-скъпа покупка, не забравяйте да попитате какъв дървен материал се използва за производството.

Секциите и шкафовете от дъб, орех и клен са най-трайни и устойчиви на всякакви външни влияния. Те са чудесни дори без лаково покритие и могат да служат в продължение на десетилетия. Бор, бреза и елша са по-малко издръжлив вид дървесина, но и цената на мебелите, направени от тях е по-ниска.

Материалите в дизайна на този вид мебелни изделия често се комбинират, което създава особено атрактивен ефект. Въпросът обаче не е дали да си поръчате голяма модулна система или да заложите на чудесните ни компактни тв маси по поръчка. Когато вземате решение какво да изберете, трябва да се ръководите от следните критерии:

Особено внимание било трябва да се обърне на качеството. Тук са важни материалът, от който са изработени мебелните изделия, издръжливостта на конструкцията и здравината на подвижните части. Съответствието между качество и цена е друг важен фактор. За разлика от мебелите, предлагани на масовия пазар, нашите TV модули са винаги с отлично качество и на разумна цена.

От предназначението на помещението, където ще се постави телевизорът зависи в голяма степен на какъв вид мебелно решение ще се заложи. В идеалния случай това е холът, където е най-уместно да се монтират чудесните ни секции за телевизор по поръчка. Модулната система дава възможност за оживяване на интериора и подчертаване на неговия стил.

По същия начин стационарните и подвижни маси за телевизор по поръчка, които изработваме, са перфектни за стаи, в които липсва свободна стена за изграждането на модул. Имат предимството да са непретенциозни към стила на помещенията. Използват се в спални, детски стаи, стаи за гости. Позицията им може лесно да се променя.

Нагоре