office furniture

Офис мебели от Ера Стил

Малко хора знаят, че работното им пространство оказва огромно влияние върху тяхната продуктивност и креативност. Обзавеждането на офиси е отговорен процес, защото в работното помещение трябва да се постигне не само добър визуален резултат, но и оптимална функционалност. Поверете тази задача на доказани професионалисти. Ние изработваме модерни, удобни и функционални мебели за офиси в София.

[ проекти на офис мебели ]

Част от реализираните ни проекти

Харесва ли ви нашето портфолио?

Изпратете запитване за изработка на поръчкови офис мебели!

Офисното обзавеждане – синхрон между естетика и комфорт

Всеки работодател, загрижен за добрата репутация на своята компания, е изправен пред сериозно предизвикателство, избирайки мебелировката, на която служителите му ще работят. Моментално възниква въпросът как е най-добре да се оборудва офисното пространство, за да му придаде максимално представителен вид и да създаде максимален комфорт за служителите и посетителите?

Преди всичко е добре да изтъкнем, че мебелите в офиса трябва да съответстват на общия стил на интериора. Това е единственият начин да се постигне цялостен и завършен облик, който да говори красноречиво за сферата на дейност на компанията и нейния статус. Съвременните офиси са доста разнообразни по отношение на интериорните си решения, като всеки се е постарал да създаде собствен уникален стил.

Кой интериорен дизайн би подхожда най-добре на сферата на дейност на вашата компания? Това е първата задача, която клиентите ни трябва да решат, защото няма универсален стил, подхождащ на абсолютно всички организации без изключение. Нашата мисия се състои в желанието не просто да ви изработим обзавеждане за офис, а да ви помогнем да откриете стила, представящ фирмата ви в идеална светлина пред вашите клиенти, партньори и конкуренти.

Не по-малко важно е да се помисли върху въпроса: в каква среда ще бъде най-удобно и приятно на служителите да работят? Тяхното мнение е от значение и трябва да бъде взето предвид. На база постигнатото съгласие между ръководството и служителите, дизайнерският ни екип пристъпва към изготвянето на проект, по който ще се произведат необходимите офис мебели.

Проектът – етап на постоянно сътрудничество между поръчител и изпълнител

Изготвянето на първоначалния проект е етапът, в който дизайнерският ни екип си сътрудничи пряко с клиента. Ние даваме предложения, базирани на особеностите и възможностите на пространството. За да можем да го направим, задължително посещаваме обекта на място. Проектите се опират изцяло на желанията на нашите клиенти, но там, където е необходимо, даваме препоръки и насоки за корекция на желания вариант.

Триизмерните ни проекти позволяват на собственика да добие максимално точна представа как би изглеждал офиса, след като бъде обзаведен по договорения до момента модел. 3D проекта, изготвен от нас, ви показва цялото офис пространство до най-дребния детайл. Човешката фантазия не е способна да визуализира обзавеждането от всеки възможен ъгъл. 3Д проектите го правят възможно.

Държим да отбележим, че проектирането на офис мебели е дълъг и динамичен процес, по време на който първоначалният план търпи непрекъснати корекции. Само така обаче е възможно да се получи краен резултат, удовлетворяващ напълно и клиента, и нас. На ниво проектиране се избират и материалите, с които ще работим, както и нужните за монтажа и сглобката аксесоари.

Защо да заложите на мебели за офис по поръчка? Защото нито един мебелен производител, предлагащ готови решения, не е запознат в детайли с дейността на вашата компания, с числеността на персонала и неговите представи за комфорт. Мебелните фирми не са посетили на място работното ви пространство. Не са почувствали лично неговата атмосфера и не са видели с очите си всяка архитектурна особеност на сградата, с която мебелите следва да се съобразят.

Прочетете повече
Изпратете запитване

Изпратете запитване и реализирайте мечтания проект!

Контакт с нас

Обадете ни се по всяко време и специалист ще Ви консултира относно Вашия проект.

НАШИЯТ АДРЕС:

ул. Хайдушка поляна 22, София

ЕЛ. ПОЩА:

office@erastil.com

ТЕЛЕФОН:

088 4 418 927