[ гаранция и сервиз ]
Гаранционни условия

Две години гаранция за продукти на "Ера Стил ООД" Вашата поръчка от нас притежава гаранционна карта. Това е нашият ангажимент за Вашето спокойствие. Това е нашата отговорност за всичко, което сме Ви препоръчали и за което сме получили Вашето доверие. Запознайте се с изискванията за безопасност, инструкциите за експлоатация и препоръките за ползване. Гаранциите са валидни при наличие на гаранционна карта и други условия. Случаите, при които гаранциите не важат, също са описани.

Какво включва гаранцията?

  • 2 години гаранция на мебели и мебелни аксесоари
  • 2 години гаранция на механизми, чекмеджета и обков
  • 2 години гаранция на работни плотове и стенни панели
  • 2 години гаранция на осветление от “Ера Стил ООД”
  • 2 години гаранция на монтаж

ГАРАНЦИОННО ОБСЛУЖВАНЕ

През гаранционния период "Ера Стил ООД" обслужва своите клиенти със специализирания си сервиз.

Обслужването засяга мебелни модули, аксесоари, компоненти, плотове, стенни панели (без електроуреди и газ). При получаване на заявка (по e-mail, SMS или телефон) същия ден или най-късно до три работни дни, сервизът на "Ера Стил ООД" ще се свърже с Вас за съгласуване и отстраняване на повредата по Вашата поръчка.

Заявката трябва да съдържа номер на гаранционната карта, име, адрес, телефон за връзка, както и вида на повредата.

Първо се отстраняват повреди, нанасящи необратими щети на кухнята: скъсани меки връзка на тръбопровода или PVC тръби, кранове, батерии, сифони, маркучи на миялната или пералнята машина за вграждане, разлепени силикони или протектори на водни фуги, оводнени плотове, стенни панели, дефектирали аспиратори и т.н.

След това се отстраняват повреди по механизми, чекмеджета, панти и обков, като: счупване, изкъртване, затягане, провисване и т.н.

Следва отстраняването на повърхностни дефекти: разлепени кантове, нарушени лакови покрития, покрития на дръжки и др.

Последно се отстраняват проблеми по осветлението и стъклата, изгорели трансформатори, осветителни тела и панели, счупени витрини и др.

Забележка:

Отстраняването на повреди през гаранционния период се извършва само на поръчки с марката "Ера Стил ООД" и само за мебелни модули, компоненти и системи, произведени, монтирани и гарантирани от "Ера Стил ООД".

Изпратете запитване

Изпратете запитване и реализирайте мечтания проект!

Контакт с нас

Обадете ни се по всяко време и специалист ще Ви консултира относно Вашия проект.

НАШИЯТ АДРЕС:

ул. Хайдушка поляна 22, София

ЕЛ. ПОЩА:

office@erastil.com

ТЕЛЕФОН:

088 4 418 927