Поръчайте позвъняване, скоро ще се свържем с вас.

За контакт

Вашето име:

Телефон:

≡ МЕНЮ

Детски стаи по поръчка

Ние от Ера Стил ви предлагаме изключително разнообразни предложения за обзавеждане на детски стаи. В състояние сме да превърнем това важно помещение от домовете ви в приказно място, където малчуганите ви да прекарват часове наред във веселие и смях.

Предлагаме както частични решения, така и цялостни обзавеждания. Бихте могли да разгледате галерията ни от реализирани проекти или да споделите за вашите собствени идеи. Работим с изключително висок клас материали, гарантиращи за дългия експлоатационен период на всяка една мебел, която монтираме в дома ви.

ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЗА ИЗРАБОТКА НА ПОРЪЧКОВА ДЕТСКА СТАЯ КОНТАКТИ

Избор на екип за мебели на детски стаи

Нашият екип е изграден от мотивирани и компетентни професионалисти, които са в готовност да отговорят на всяко ваше запитване. Тенденциите в дизайна при детските стаи непрестанно се изменя, както и тяхната функционалност и технически характеристики. Консултантите в Ера Стил ще ви спестят време и пари, предлагайки ви оптимални варианти с оглед на визия, качество и цена. Направете правилния избор!

Всеки родител иска най-доброто за своето дете, включително да създаде идеална атмосфера в стаята, в която то спи, учи и играе. И макар мебелния пазар у нас да предлага доста богат асортимент от детски мебелни изделия, голяма част от родителите се обръщат към нас с желанието да им бъде изработено обзавеждане за детски стаи по поръчка. Ние откликваме с радост на тяхното желание да им изработим мебели, които са красиви, удобни, безопасни, и не на последно място – на доста привлекателна цена.

Предимства на индивидуално изработеното обзавеждане

Обзавеждането на стаята, в която ще живее вашето дете, е задача, която е доста по-сложна, отколкото изглежда на пръв поглед. Към болшинството мебели за това специално помещение в дома изискванията са много повече, а критериите – по-високи. Освен че трябва да отговарят на критериите за естетика и функционалност, мебелите следва да имат положително влияние върху развитието на детето.

При избора на детската мебелировка, родителите обръщат специално внимание на материалите – на тяхното качество и безопасност. В случай че мебелните изделия са изработени от материали, които не отговарят на стандартите за качество и безопасност, те биха могли да повлияят на здравето на малките деца.

Освен екологично чисти, детските мебели трябва да бъдат и качествено сглобени. Всички знаем колко палави са децата и как обичат да си играят и скачат по различните елементи на обзавеждането. Именно тук се откроява нуждата от здрава и солидна сглобка. Изцяло погрешно е да се мисли, че детската корпусна мебел ще бъде подложена на по-малко натоварване. Често то е многократно по-голямо.

Обзавеждането на една детска стая по поръчка има значително повече предимства, включително:

 Готовите мебелни продукти, предлагани на мебелния пазар, макар и доста красиви, предлагат еднотипни интериорни решения. Когато искаш най-доброто за любимото си същество, е напълно логично да се постараеш да създадеш стая, каквато няма никое друго дете. Ние сме вашият съюзник в тази мисия и ще ви помогнем да реализирате най-смелия интериорен проект.

Какъв е нашият модел на работа?

Огромният брой перфектно реализирани проекти за детски стаи ни дава правото да твърдим, че с нас се работи изключително леко, а резултатите са винаги максимално удовлетворителни. Това се дължи на високия професионализъм на всеки член от екипа ни и на нашата комуникативност. Ние не налагаме своите идеи за интериор. Реализираме с невероятна прецизност интериора, който клиентите ни са избрали.

Хората, свързали се с нас ни споделят една и съща причина да потърсят фирма за изработка на детски мебели по поръчка. Те искат мебелировката да бъде проектирана спрямо възрастта на детето и съобразена с неговите физически възможности. Макар да е желателно едно мебелно изделие да служи максимално дълго, не можем да не се съобразим с факта, че детството е периода на най-бурно физическо израстване.

Нереалистично е да очаквате, че едно тийнейджърско легло ще бъде удобно на 5 годишен малчуган. Редно е да се примирите с идеята, че интериорният дизайн ще бъде поетапно променян в рамките на следващите 10 години. Ето защо се стремим да предложим колкото е възможно по-ниска цена, без обаче да правим никакъв компромис с качеството.

Срещата на родителите с нашия екип се дължи на осъзнаването на факта, че нуждите на всяко дете са индивидуални, както и характеристиките на стаята, която трябва да бъде обзаведена. Нашите дизайнери ще ви помогнат да определите вида и окомплектовката на модулите, както и размера и материала, от който ще бъдат направени.

След това, въз основа на вашите стилистични предпочитания, те ще разработят дизайнерски проект на мебелната композиция, чиято триизмерност ви дава възможност да го погледнете от всеки един ъгъл. Независимо от размера на детската стая, ние ще ви помогнем да създадете красиви, функционални и ергономични мебели за вашето мъниче.

Противно на общоприетото схващане, цената на много по-качественото детско обзавеждане по поръчка остава достъпна. Това се дължи на факта, че работим без посредници, а вие получавате фабрично качествени мебелни изделия от екологично чисти материали директно от производителя. В цената на поръчката влиза доставката и монтирането на мебелите във вашия дом.

 

Нагоре