bedroom furniture

Спални от Ера Стил

За никого не е тайна, че хората отдават специално отношение на дизайна в спалнята. Спалнята е едно от най-съкровените места в домовете, тя се явява като душата на всяко жилище. Поради тази причина изборът на обзавеждането е изключително важен и вие по никакъв начин не бива да подценявате това.

Спалнята задължително трябва да ви предразполага към релакс след дългия и напрегнат работен ден. Удобството, сигурността и спокойствието са задължителни в този кът от вашия дом. Ние от Ера Стил сме в състояние да изработим за вас изключително удобни и функционални мебели, така че вие да се чувствате комфортно през цялото време. Предлагаме на своите клиенти цветна палитра от спални по поръчка, способни да внесат хармоничност и настроение в стаята. Стиловете се различават един от друг. Изберете онзи от тях, който най-добре импонира на вашата личност.

[ проекти на спални ]

Част от реализираните ни проекти

Харесва ли ви нашето портфолио?

Изпратете запитване за изработка на поръчкова спалня!

Как да изберем спалня

Можете да заложите на светъл масив, тъмни цветове, изчистени линии, практични решения и какво ли не още. Оставаме изборът изцяло във вашите ръце. Превърнете онова любимо кътче от просторния ви дом в зашеметяващо и вълшебно. С наша помощ вие можете да постигнете нечувани резултати. В готовност сме да сбъднем всяко ваше желание, свързано с обзавеждането на спални.

Нашият екип е изграден от мотивирани и компетентни професионалисти, които са в готовност да отговорят на всяко ваше запитване. Тенденциите в дизайна при спалното обзавеждане непрестанно се изменя, както и тяхната функционалност и технически характеристики. Консултантите в Ера Стил ще ви спестят време и пари, предлагайки ви оптимални варианти с оглед на визия, качество и цена. Направете правилния избор!

ЕраСтил предлага проектиране и изработка на спални по поръчка. Дейността ни представлява чудесна алтернатива на готовите мебелни продукти, в чиято оригиналност и функционалност голяма част от клиентите ни не са напълно убедени. Имате собствена визия за обзавеждането на спалното помещение? Споделете я с нас, за да сбъднем мечтите ви!

Интериорът на идеалната спалня – преди всичко комфорт

На мебелния пазар може да се намери невероятно разнообразие от готови мебели за съвременния дом. Все повече собственици на жилища обаче изявяват желание да разгледат нашия изпълнен с уникални спални по поръчка каталог? Поръчковото обзавеждане се радва на широка популярност в последните години и в тази тенденция няма нищо случайно.

Хората искат индивидуално решение, изработено по техен дизайн, а не масова мебелировка, която принизява спалните помещения до еднотипни хотелски стаи. Поръчковото обзавеждане решава множество проблеми с площта и архитектурата на стаята. С него наличното пространство бива оптимално оползотворено – без претрупване на мебелировката и лишаване от полезни мебелни компоненти.

Изработвайки спални комплекти по поръчка, ние позволяваме на своите клиенти да обзаведат дома си по начина, който намират за атрактивен и удобен. Предвид факта, че говорим за помещение, в което търсим преди всичко уединение, нуждата от максимален комфорт е очевидна. Спалното пространство не е предназначено единствено за спане. В него можете да се отпуснете, да почетете книга, да медитирате – изобщо да се поглезите.

Компанията ни е сред основните производители на спални по поръчка в София, и като такъв, се стараем да предложим максимален брой нетрадиционни и луксозни дизайнерски решения. Гордеем се с факта, че можем да предоставим не само безброй варианти за мебелни композиции, но и оптимален избор на материали, декоративни детайли и функционални аксесоари – обков.

Избираме суровините, с които работим спрямо най-високите стандарти и потребителски изисквания. Така можем да предложим на клиента модерни и практични мебелни системи, чийто експлоатационен живот е по-дълъг от този на всяко готово изделие, предлагано от родните и чуждестранни производители.

Имаме пълната готовност да проектираме и изработим за вас:

  • Готови комплекти;
  • Легла – рамки за матрак;
  • Гардероби – вградени и стоящи;
  • Нощни шкафчета;
  • Скринове;
  • Тоалетки;
  • Оригинални огледала в унисон с интериорния дизайн на помещението.

Предимствата на нашите оферти за проектиране на спални са много на брой и безспорни. Мебелите, с които ще обзаведем дома ви ще пленяват с оригиналния си и неповторим дизайн. Можете да бъдете сигурни, че никой от вашите приятели и познати няма да притежава същото обзавеждане, на каквото се радвате вие.

Всеки модул и всеки негов детайл ще бъде произведен така, че да се вписва идеално в площта и разположението на помещението. Знаем колко е трудно да се обзавежда стая с нестандартна височина на тавана, с необичайни чупки и ъгли и с няколко прозореца. Дизайнерите ни моделират обзавеждането спрямо възможностите на помещението, вместо да предлагат неподходящи шаблонни решения.

Използвайки качествени материали, които са същевременно достъпни за широк кръг потребители, печелим доверието на собствениците на жилища в столицата и извън нея. Освен уникални спални по поръчка на конкурентни цени, предлагаме също доставка и професионален монтаж на мебелите. Имайте предвид, че в по-голямата си част става въпрос за масивни модулни системи, които задължително се сглобяват и монтират на място.

Леглото – акцентът с най-голям принос за комфорта

Вашето легло е детайлът, от който в голяма степен зависи цялостният облик на семейната ви спалня. Затова именно на него обръщаме най-голямо внимание при разработката на цялостната концепция на дизайна. От нас ще получите отговаряща на нуждите ви спалня по поръчка с цена, съобразена изцяло с вашия бюджет.

Имаме готовност да изработим легла с всякакви форми и размери – нещо изключително необходимо на хората с нестандартен ръст и нестандартни възгледи за естетика. Ще ви помогнем да създадете дизайна, който смятате, че ще покрие изцяло критериите ви за красота и удобство.

Когато избирате красиво легло за спалнята, не трябва да се фокусирате само върху външния му вид. Удобството е много по-важно при избора на такъв мебелен продукт. Леглото, на първо място, трябва да осигурява комфортна и здравословна почивка и едва след това да задоволява визуалното възприятие на своя собственик.

Чрез триизмерното проектиране на мебели и цялостно обзавеждане, ще ви покажем максимално ясно как ще изглежда помещението в напълно завършен вид и преди всичко как спалнята ще се вписва в създадения от нас интериор. Висококачествената изработка на спални се опира преди всичко на мястото за сън и неговата способност да гарантира желания комфорт.

В галерията на нашия сайт сме поместили снимки с реализирани от фирмата ни проекти. Там можете да се уверите лично, че спалните легла могат да бъдат доста по-различни от предлаганите на масовия пазар. Дизайните, реализирани от екипа ни са достойни за покоите на кралски особи, холивудски звезди и медийни магнати.

Размерът е от ключово значение

Леглата за спалня се изработват в три основни типа – единични, персон и половина и двойни. На етап проектиране на спалнята, ние трябва обезателно да сме наясно с размера на леглото и неговото разположение в помещението. От тези параметри се ръководим при изготвяне на дизайна на останалите мебели, тяхната големина и вида на конструкцията. Понякога те определят и избора на материалите за производство.

Размерът на самото легло зависи основно от ръста и теглото на неговия бъдещ притежател, както и от това дали ще се ползва от един човек или от двойка. Единичните модели според европейския стандарт са с размери 200-210см дължина и 90-100см ширина. Моделите персон и половина в Европа са с ширина 140 – 160см. Ширината на двойните легла варира от 180 до 214см.

Рамката на леглото, както и подматрачната конструкция са детайли, подлежащи на сериозно обсъждане, когато изготвяме проекта за изработка на спални по поръчка. В зоната под матрака остава доста свободно пространство. То може да се оползотвори по максимално практичен начин с добавяне на повдигащ механизъм или подвижно чекмедже.

Изработването на спални по проект ни задължава да обърнем специално внимание на такива детайли като таблата на спалното легло. Тя може да бъде от съвсем компактна и ниска до наистина мащабна, изпълняваща функцията на декоративна облицовка на стената. Въпросният декоративно-функционален детайл би могъл да се изпълни с най-модерните и атрактивни материали.

Създадените от нашата компания спални по индивидуален проект винаги оставят купувача изключително доволен от крайния резултат. Вашето пряко участие във всеки етап от изготвяне на проекта, ни дава възможност да работим в тандем. Екипната творческа работа, когато поръчител и изпълнител са в тясно сътрудничество, е гаранция за 100% удовлетворение от перфектно изпълнената задача.

Прочетете повече
Изпратете запитване

Изпратете запитване и реализирайте мечтания проект!

Контакт с нас

Обадете ни се по всяко време и специалист ще Ви консултира относно Вашия проект.

НАШИЯТ АДРЕС:

ул. Хайдушка поляна 22, София

ЕЛ. ПОЩА:

office@erastil.com

ТЕЛЕФОН:

088 4 418 927