glass kitchen

Кухни с принт стъкло от Ера Стил

Благодарение на дизайнерската креативност на „Ера Стил”, в съчетание с иновативните технологии, ние успяваме да реализираме всяка ваша мечта, независимо от сложността й на изпълнение. Днес пред вас застават едни завършени професионалисти, които са на крачка от това да изградят кухня с принт стъкло в любимия ви дом.

Изберете цвят на кухнята:

Изберете изображение:

Харесва ли ви нашето портфолио?

Изпратете запитване за изработка на поръчкова кухня!

Принт стъклото е подходящо за гръб на кухня и е перфектният вариант за внасяне нотки на свежест и лукс. Специално за вас сме селектирали множество изображения, които биха се вписали перфектно към интериора на всяко кухненско помещение, превръщайки го в неузнаваемо. Искате ли да създадете нечуван до сега комфорт в дома си? Доверете се на „Ера Стил” и иновативната технология, наречена „принт стъкло”.

Ако сте от онези хора, обичащи да изпипват дори най-дребните несъвършенства, то това е вашият правилен избор. Можете да постигнете уникална кухня, единствено като заложите на най-новите тенденции, появили се скоро у нас.

Какви са предимствата на кухни с принт стъкло?
• Предоставяме ви възможността да се възползвате от индивидуален дизайн. Нашите членове от екипа ще изготвят проект, съобразен изцяло с личните ви вкусове и предпочитания. По този начин вие ще получите свръх ефективен дизайн, който няма как да се доближава до нечий друг;
• Гарантираме ви дълъг живот на изображението върху принт стъклото. Уверили сме се многократно в компетентността на подизпълнителите, с които работим. Успяхме да изградим отбор от истински професионалисти, което, до известна степен, ни позволява да заставаме плътно зад всяка една изречена дума. Стъклото издържа на влага, то е здраво и не бива да се тревожите, че може да се напука, устойчиво е на температурни промени;
• В състояние сме да ви предложим перфектното съотношение между качество и цена. Ние вярваме, че професионализмът, коректността, бързината и отстраняването на най-малките несъвършенства от вашите кухни, са ни превърнали в лидери, каквито успяваме да бъдем вече дълги години. Ако имате каквито и да било въпроси, не се притеснявайте да ни потърсите. На разположение сме за вас по всяко едно време. Опитните и добре информирани служители ще отговорят подробно и изчерпателно на запитванията ви. Доверете се на лукса и изяществото, излети върху кухни от принт стъкло. „Ера Стил” е онази магическа пръчица превръща всяка неприветлива кухня в кът за творчество и изяви.

Прочетете повече
Изпратете запитване

Изпратете запитване и реализирайте мечтания проект!

Контакт с нас

Обадете ни се по всяко време и специалист ще Ви консултира относно Вашия проект.

НАШИЯТ АДРЕС:

ул. Хайдушка поляна 22, София

ЕЛ. ПОЩА:

office@erastil.com

ТЕЛЕФОН:

088 4 418 927