Поръчайте позвъняване, скоро ще се свържем с вас.

За контакт

Вашето име:

Телефон:

≡ МЕНЮ

Мебели по поръчка Ера Стил

"Ера Стил ЕООД" е фирма създадена през 2014г. Утвърден производител на мебели от всякакви материали. Специализирана в проектиране, разработка, производство и монтаж на мебели по поръчка.

За нас, екипът на "Ера Стил ЕООД", е важно да предлагаме уникални, практични и модерни решения за интериора.

Нашите проектант-консултанти ще Ви посрещнат с персонално внимание и ще Ви помогнат да доизградите идеите си, така че те да се превърнат във функционален и удобен дизайн. Можем да създадем Вашето любимо място заедно. В зависимост от размерите на помещението, ще Ви помогнем да достигнете до комбинация от максимална практичност, удобство и комфорт.

мебели по поръчка софия

Дизайнът на интериори разглежда различни аспекти на проектирането. Стартираме с функционалното разпределение на помещенията, то е важно за оптималната експлоатация на пространството и го правим според индивидуалните нужди на клиентите. Разглеждаме в детайл ергономията в интериора, както на самите мебели, така и на взаимодействието помежду им. Търсим желаните от клиента стил, цветови решения, материали, мебели, осветление и др. Разработваме триизмерен, фото реалистичен модел на проекта, на който ясно се виждат всички взети решения. Това ни дава възможност да бъдем мобилни, да можем да осъществим корекции преди да са стартирали ремонтни дейности, за да постигнем идеалния за клиента интериор.